OM BY LILLPIGA

Vem är by Lillpiga?


Mitt namn är Malin och jag är auktoriserad och specialiserad hud- & spaterapeut med gesällbrev och CIDESCO-examen, utbildad vid Sveriges äldsta och mest renommerade hudvårdsskola; Elisabethskolan i Stockholm - The Swedish Skincare Academy.


Jag är ordförande i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och med regionsansvar Stockholm Söder inkl Södermanland.


Jag innehar behandlingsskadeförsäkring, F-skattsedel och enbart branschgodkända produkter och verktyg.


Jag är diplomerad och certifierad inom Basic och Advanced inom Purebeau Fibroblast.


Jag är diplomerad och certifierad inom Dermaceutics kemiska peelingar: Mask Peel, Milk Peel, Mela Peel och Cosmo Peel.


Jag är diplomerad och certifierad inom Powerlite Needle Pen.


Jag jobbar med hudvårdsmärkena Nimue och Dermaceutic för bästa resultat inom avancerad och resultatgivande hudvård.


Jag är återförsäljare för Nimue, Dermaceutic, MASQ+, Grevinnans Rum, LCN Nagellack, XLASH fransserum, Amelie Soie, Black Lashes PRO.

 

Jag är certifierad fransstylist, utbildad av Salong Your Time - Academy i Eskilstuna i teknikerna Single Lashes och Flat Lashes.

Därför bör Du välja en auktoriserad hudterapeut


Vi hudterapeuter är personliga hudvårdsrådgivare, som Auktoriserade Hudterapeuter är vi experter på hud. Som kund hos oss får Du även en hudterapeut som är expert på just Din hud! Under en behandling lär vi känna Din hud och Dina behov så vi kan ge Dig råd för att Du ska få de resultat Du önskar. Däremellan kan Du kontakta oss för frågor, tips och råd.


 

by Lillpiga är medlem i SHR


Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, som bildades 1955, är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige.


Det är en rikstäckande branschorganisation utan facklig eller politisk tillhörighet, som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket.


SHR är anslutet till den internationella branschorganisationen CIDESCO, med säte i Schweiz.


CIDESCO


SHR är medlem i den internationella sammanslutningen för hudterapeuter, CIDESCO, sedan 1956. CIDESCO grundades 1946 och har sitt säte i Zürich, Schweiz. Sammanlagt är 33 länder från fem världsdelar medlemmar med sina respektive nationella branschorganisationer.


CIDESCO har som syfte att främja estetiker internationellt, att förena medlemmar internationellt och nationellt, skapa träningscenter på skolor som följer CIDESCO:s utbildningsprogram och som kan leda till ett särskilt internationellt CIDESCO-diplom.MIN HISTORIA


Efter nästan två decennier inom telekombranschen så kände jag att det var dags för mig att ta tag i min dröm: att bli hudterapeut för att kunna hjälpa människor till en god hudhälsa och välbefinnande. 


Efter en grundlig research så bestämde jag mig för att söka in till Sveriges äldsta och mest renommerade hudterapeutskola; Elisabethskolan - The Swedish Skincare Academy i Stockholm.


Under ledning av en fantastisk rektor och ett underbart lärarteam så utbildade jag mig till diplomerad Hud- & Spaterapeut under 2015-2016.MIN VISION


Min vision är att hjälpa människor med avancerad och resultatinriktad hudvård till ett inre och yttre välbefinnande.


Hos mig står alltid kunden i fokus för att få den bästa service, de bästa behandlingarna och för att känna trygghet med mig som terapeut.


Jag vill alltid kunna erbjuda de bästa hudvårdsprodukterna och de mest resultatgivande behandlingarna.


Jag går ständigt fortbildningar för att hålla mig uppdaterad och följa med i branschutvecklingen.


Jag och resten av styrelsen i SHR jobbar ständigt mot nya mål och för att få allmänheten att förstå varför det är så viktigt att vända sig till experter på hudvård: de auktoriserade hudterapeuterna.

GPDR - vår policy


© bylillpiga | Malin Tivlin | Köpmangatan 27 Eskilstuna | 070-88 88 226